ГЕРБ, ДПС и ИТН ще сформират управляващо мнозинство, прогнозира той

...
 ГЕРБ, ДПС и ИТН ще сформират управляващо мнозинство, прогнозира той
Коментари Харесай

Георги Свиленски потвърди, че правителство ще има, но БСП остава опозиция

 ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ ще образуват ръководещо болшинство, предвижда той

Правителство ще има. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ ще образуват болшинство и мисля, че напълно скоро ще забележим това, сподели пред бТВ Георги Свиленски. Той застана пред камерите преди да влезе в Народното събрание. 

„ Бойко Борисов има самочувствието на победител и по тази причина да си обезпечи поддръжка за избора на ръководител на Народното събрание. Българска социалистическа партия няма да гласоподава „ за “ кандидатурата, препоръчана от ГЕРБ “, съобщи социалистът. 

„ Какъв знак е дала Българска социалистическа партия, че ще поддържа държавно управление на ГЕРБ? Има едно само заявление на изпълняващия длъжността ръководител. Партията няма да направи това. Има решение на Националния съвет, в което ясно се споделя, че нито в първия, нито във втория на Движение за права и свободи ще подкрепим “, акцентира той.

Българска социалистическа партия остава в съпротива, съобщи Свиленски. 

„ Няма по какъв начин Корнелия Нинова да стане самостоятелен народен представител. 8 години е била ръководител на Българска социалистическа партия. Не може да си зареже партията. Тя е главен парламентарист и представител “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР